Onbekenden of kids?

Zo ziet Tijl Beckand de toekomst van Het Perfecte Plaatje

18 juni 2024 16:03 | amusement | Door Marjolein Vos

© William Rutten
Al seizoenen lang is Het Perfecte Plaatje een geliefd programma onder de tv-kijkers. Nu Wie Is De Mol? met een reeks komt met onbekende Nederlanders en het programma De Verraders met onbekenden recent niet succesvol is afgerond, rees bij RTL Boulevard de vraag of dit voor Het Perfecte Plaatje misschien ook een optie is.

Presentator Tijl Beckand geeft antwoord op die vraag.

Comfortzone

"Ja, ik vind dat een hele interessante", zegt hij. "En ik was een groot voorstander van De Verraders met onbekende mensen." Hij vond dat ook leuk en mensen hebben dat geweldig gedaan stelt hij. "Maar je ziet gewoon dat er dan wat minder kijkers aanslaan. Het Perfecte Plaatje is een programma waarin je bekende mensen wil zien die uit hun comfortzone komen en andere dingen moeten doen."

Onbekenden

Hij zegt dan ook dat als het een serie is met onbekende mensen, het of amateurfotografen moeten zijn of mensen die het helemaal niet kunnen. "Maar wat is dan de zin van het kijken?"

Kids-editie

Als er dan toch een alternatieve versie moet komen en je zou het aan Tijl vragen, ziet hij een serie met kinderen wel zitten. "Want kinderen kijken op een unieke manier naar de wereld. En zijn nog helemaal onbevangen en open." Het Perfecte Plaatje Kids en dan misschien wel voor het goede doel, is wel iets wat hij zou zien zitten.

Het Perfecte Plaatje op Reis is op woensdag weer te zien om 20:30 uur op RTL 4.

Meer over