Zoenen op de boerderij in Boer Zoekt Vrouw

26 maart 2017 10:44 | amusement | Door Televizier

© Linelle Deunk/KRO-NCRV

Boer Zoekt Vrouw belooft zondagavond spektakel en intimiteit. Op de boerderij van Olke wordt gezoend. De boer is kennelijk enorm onder de indruk van de spontane pakkerd.

Spannende taferelen zondagavond in weer een nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw. Op de boerderij van Olke neemt een van de vrouwen het initiatief door de boer een flinke pakkerd te geven. “Dat gaat wel even door je hart heen”, zegt Olke na afloop van de kus. Maar wie gaf de zoen?

Zoenen met Sandra

Uit diverse promo’s die zijn uitgezonden lijkt alles te wijzen op Alberdien. Ze heeft aangegeven te hunkeren naar een kus van Olke. Toch is het de Brabantse Sandra die er met de buit vandoor gaat. Dat blijkt uit een fragment dat werd uitgezonden tijdens het NPO Radio 2-programma Gijs 2.0.

Spontane, vlotte vrouw 

In het fragment is duidelijk een smakgeluid te horen, gevolgd door de unieke lach van Sandra. Olke is duidelijk prettig verrast door de plotselinge kus. Toch had hij de zoen volgens Sandra aan moeten zien komen. “Jij vroeg om een spontane, vlotte vrouw”, zegt de gevatte kandidate.

Boer zoekt vrouw internationaal, iedere zondag om 20:25 uur op NPO 1.

Meer over