Koffers pakken

Zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden vroeg dit jaar

21 april 2023 10:37 | amusement | Door Marjolein Vos

© Jasper Suyk
Slecht nieuws voor kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden. De zomerstop van het programma komt dit jaar eerder dan normaal en is dus al best dichtbij. Op 1 juni is namelijk al de befaamde cliffhanger te zien van dit seizoen. Dat is een maand eerder dan normaal.

Dat heeft RTL laten weten.

Spectaculair

RTL weet ons daarbij wel lekker te maken. "De zomervakantie in Meerdijk breekt dit seizoen eerder aan dan we gewend zijn." De laatste aflevering van het seizoen is meteen bloedstollend spannend. "Donderdag 1 juni is de laatste aflevering van dit seizoen te zien, met een van de meest spectaculaire cliffhangers ooit."

Wachten, wachten, wachten

En dan wordt het geduld van de kijkers op de proef gesteld. Vanaf 28 augustus is GTST weer te zien bij RTL 4 en op 24 augustus, kun je de start van het nieuwe seizoen vooruitkijken bij Videoland. 

Vervanging

In de zomer kunnen de kijkers weer genieten van vertrouwde programma's als Ik Weet Er Alles Van en B&B Vol Liefde. Ik Weet Er Alles Van loopt dit keer van 5 juni tot en met 4 augustus. Voor dat laatste programma moet je wel nog even geduld hebben: B&B Vol Liefde gaat namelijk pas op 10 juli van start, maar loopt wel door tot 27 augustus.

Nieuw programma

Maar er is meer, belooft RTL. "We verrassen ook met een nieuw programma." Welk programma dat is, is niet bekendgemaakt. Vermoedelijk zal dit mysterieuze programma starten op maandag 7 augustus.

Meer over