Zoon Jochem van Gelder aast op plek in Wie is de Mol?

12 Maart 2017 09:29 | amusement | Door Televizier

© Foto: Michel Schnater

Levi, de zoon van Jochem van Gelder, heeft er eigenhandig voor gezorgd dat zijn vader deelnam aan Wie is de Mol?. Toen Art Rooijakkers hem in de finale vroeg of hij zelf deel zou willen nemen aan het programma sloeg hij toe. “Volgend jaar”, zei hij brutaal.

Levi van Gelder vindt het fantastisch dat zijn vader de finale van Wie is de Mol? heeft bereikt. Opvallend genoeg wilde Jochem niet aan het programma deelnemen, maar op aandringen van Levi ging de presentator toch overstag. “Ik zorg wel dat hij het programma begrijpt”, schreef Levi in een brief naar de makers. 

Spoedcursus Wie is de Mol? 

Levi van Gelder is een echte Molloot die het programma door en door kent. Hij gaf zijn vader daarom iedere week een spoedcursus Wie is de Mol?. “Ik breng hem iedere zondag naar Utrecht. Daar woont hij op kamers. Tijdens de ritjes bespraken we allerlei zaken over het programma”, zei Jochem tijdens de liveshow die zaterdag te zien was op NPO 1.

‘Volgend jaar’

De tips van Levi hebben ervoor gezorgd dat Jochem de finale van het avonturenprogramma heeft bereikt. Daarom vroeg presentator Art zich af of Levi zelf niet aan het programma wil deelnemen. “Volgend jaar”, zei Levi die met zijn opmerking de lachers op zijn hand kreeg. 

Nog even wachten

Of de makers van het programma de ietwat brutale actie van Levi kunnen waarderen weten we pas eind dit jaar. Dan worden de kandidaten van een nieuw seizoen Wie is de Mol? bekendgemaakt.

Meer over