Zus Olcay Gulsen is nieuwe deskundige in Shownieuws

9 maart 2018 16:20 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Shownieuws op SBS6

De zus van Olcay Gulsen, Dolshe Gulsen, is de nieuwe lifestyledeskundige in programma Shownieuws. Ze gaat voortaan het Amerikaanse shownieuws behandelen.

Dolshe was donderdagavond voor het eerst te zien in de entertainmentrubriek. De zus-van weet zelf behoorlijk wat van de Amerikaanse sterren. “Ik heb een heel leuke carrière gehad daar,” vertelt Dolshe in de uitzending. In eerste instantie zou ze een jaar weggaan, maar uiteindelijk bleef ze zes jaar in New York.

Kleding van de Kardashians

De lifestyle-deskundige begon een eigen kledinglijn en kleedde de meest beroemde celebrities.  “Ik ben van feestje op feestje beland en daardoor weet ik echt alle ins en outs van alle celebs. We hebben iedereen gekleed: van de Kardashians tot Jennifer Lopez en Gigi Hadid,” zegt Dolshe.

Boulevard VS Shownieuws

Olcay Gulsen is al geruime tijd deskundige aan de desk van RTL Boulevard. De zussen zijn daarmee concurrenten geworden, maar achter de camera voelen ze dat niet zo. Olcay laat namelijk op Twitter weten heel trots te zijn op Dolshe als nieuwe showdeskundige.

Lees ook: Zou Dolshe weten of Olcay de Mol is? De finale van WIDM wordt morgen in de bioscoop vertoond.

Meer over