Zwemmer Ryan Lochte bedreigd tijdens Dancing with the stars

13 September 2016 14:12 | amusement | Door Televizier

© Screenshot ABC

Olympisch zwemmer Ryan Lochte had nog maar net zijn Dancing with the stars-debuut gemaakt toen twee mannen het podium opstormden.

De mannen droegen anti Ryan Lochte-shirts en konden net op tijd worden onderschept door bewakers. TV-kijkers zagen niets van de demonstranten omdat presentator Tom Bergeron heel vlot een reclame-onderbreking inlastte.

Overvallen

De mannen hadden het waarschijnlijk voorzien op Ryan Lochte omdat hij er zo'n potje van maakte na zijn optreden op de Olympische Spelen van Rio. De 32-jarige sporter zei dat hij samen met een zwemcollega's door nep-politie-agenten met een wapen was overvallen in de Braziliaanse hoofdstad. Daarmee wilden de heren verhullen dat ze dronken een toilet van een benzinestation hadden gemold. De winnaar van 12 olympische medailles werd naar aanleiding van de valse aangifte 10 maanden geschorst door de Amerikaanse zwembond.

24 punten

Maar de mannen die tijdens Dancing with the stars het podium opholden, vonden die straf duidelijk niet genoeg. Ryan en zijn danspartner Cheryl Burke haalden trouwens 24 van de 40 punten en eindigden daarmee in de middenmoot.

 

Meer over