Column Carlo Boszhard

Carlo Boszhard kreeg een paniekaanval door Arjan van Married at First Sight

15 maart 2022 15:33 | columns | Door Carlo Boszhard

© RTL/Televizier
Carlo Boszhard had de afgelopen weken zijn handen vol aan Arjan die niets wilde weten van zijn fonkelnieuwe echtgenoot Maurice in Married at First Sight. Maar misschien komt er toch nog een happy end.

Liefde,

Ik probeer als presentator van Married at first sight zo neutraal mogelijk te zijn. Laat de experts maar sturen en helpen, als host observeer en vraag ik. Dat was bij het koppel Arjan en Maurice best lastig. Dat Arjan ervoor koos om niet op vakantie te gaan is zijn goed recht, maar daarmee had het experiment geen enkele kans van slagen meer. Maurice ging wel en moest een klap verwerken. Het huwelijk was na één dag helaas mislukt. Dat was nog nooit eerder gebeurd. Niet alleen een paniekaanval bij Arjan, maar ook bij het gehele Married-team.

Na een vakantie zonder kans op de liefde en een intens gesprek met beide mannen, was het tijd om uit te zoomen.
De spannendste vraag van ons aan Maurice was of hij openstond voor een date met drie nieuwe mannen.
Ze waren volgens de experts allemaal een match, maar de keuze zou deze keer aan Maurice zijn. Ik was bang dat hij zou zeggen: ‘bekijk het maar’. Mijn hart ging tekeer, Arjan liep net de kamer uit en de emotie was duidelijk voelbaar.

Ik hoorde mezelf naar adem snakken. “Dan is er nog iets”, zei ik benauwd. Expert Patrick vertelde wat het nieuwe plan is. Ik keek alleen maar naar de ogen van Maurice. En vanuit het donker zag ik ineens weer een lichtje in zijn ogen schijnen. Dat hij koos voor deze nieuwe fase en gelijk openstond om te daten, zegt veel over hem. Een krachtige, lieve man die snel de knop om kan zetten. Nog nooit klonk een ‘ja, ik wil’ of beter ‘ja, dat gaan we doen’ zo mooi. Love at first sight is wellicht een betere titel als hij gaat speeddaten de aankomende weken. Kunnen we een punt zetten achter deze mislukte match? Zodat Maurice zijn nieuwe man en ook Arjan vindt wat we allemaal zo nodig hebben: liefde, liefde, liefde!

Meer over