Column Carlo Boszhard

Carlo Boszhard heeft jouw input nodig voor zijn podcast met Irene

12 september 2023 12:55 | columns | Door Irma Tomas

© Televizier/RTL
Carlo Boszhard wil in een podcast met Irene Moors graag sterren interviewen die in de vergetelheid zijn geraakt. Maar wie? 

Interessant,

Catherine O’Hara speelde ooit de moeder van Kevin in de film Home Alone. Weet u het nog, die moeder die in het vliegtuig er ineens achter komt dat ze haar jongste zoon per ongeluk thuis heeft achtergelaten? Gil maar mee: Kevinnn!!! In een paar seconden laat de actrice een paar rake schakels zien, van de glimlach naar complete paniek. Meer van dit soort vakwerk liet ze zien in de hilarische serie Schitt’s Creek op HBO Max. Daar speelt ze een actrice die in de vergetelheid is geraakt. Soms is haar personage compleet van de kaart, omdat ze het toch niet kan laten om even haar eigen naam de googelen.

Altijd een interessant onderwerp, artiesten en de vergetelheid. Sommigen kunnen prima leven in het leven buiten de showbizz. Anderen blijven vasthouden aan die tijd en zijn eeuwig boos en teleurgesteld. Een exit door de voordeur is er ook meestal niet, als door een ander wordt bepaald wanneer het klaar is.

Hilversum wordt geregeerd door een handjevol mensen die het je moeten gunnen. Heb ik uw interesse wie dat zijn en hoe dat gaat? Afgelopen week werd ik gevraagd of ik interesse heb in een podcast. Het gaat om een podcast met als onderwerp true crime zaken. U als vaste lezer weet inmiddels mijn fascinatie voor dit onderwerp. Maar als ik dan toch een podcast wil doen, kies ik liever een ander thema.

Samen met Irene Moors gewoon aan de keukentafel. Waar zijn Carlo en Irene? Ze zijn vandaag bij… en dan volgt de naam van de tv-ster die we in deze editie opzoeken. We starten met het telefoongesprek met de uitnodiging. Willen Jomanda, Maya Eksteen, Ray en Anita van 2 Unlimited, Ted de Braak en vele andere sterren van weleer met ons praten? Het voordeel van een podcast is dat hun stemmen waarschijnlijk nog steeds klinken als in de gloriedagen. Irene werkt nu met plezier aan het begeleiden van jonge talenten. Maar samen met haar wil ik terugblikken met deze sterren… Wie vindt u dat we moeten bellen?

Meer over