Column Carlo

Carlo Boszhard licht een tipje van de sluier op van het nieuwe seizoen Married at First Sight

24 oktober 2023 12:00 | columns | Door Carlo Boszhard

© Televizier
Terwijl Married at First Sight: Match or Mistake op Videoland nog in volle gang is, is Carlo Boszhard al druk bezig met de opnames van de reguliere reeks. Speciaal voor deze column licht hij alvast een klein tipje van de sluier op. 

Bonus

Ik zit midden in de opnames van Married at First Sight seizoen 9. Een tipje van de bruidsluier is altijd lastig, ik mag niets verklappen. Dat ga ik ook niet doen… of toch een beetje. Want terwijl de Match or Mistake-versie op Videoland te zien is, gaat het bij ons thuis over de opnames van de tv-versie. Gelukkig weer met schoonmoeders, vaders, kinderen, jurken, echt trouwen, hoop, teleurstelling, liefde en veel tranen.

“Gaan jullie mee om de bruidegom te ontmoeten?”, vraag ik dan ook tijdens de opnames aan twee jonge kinderen.
“Ja, doen we!” Ik zie in hun ogen de nieuwsgierigheid, maar lees ook hun kwetsbaarheid.

Onderweg vertellen ze mij hoe hun vader tegenover het experiment staat. “Helemaal goed, papa blijft altijd onze papa. We gaan nu naar onze bonusvader!” Ik hoor het ze zeggen en sta even stil. Dat kwam binnen, hoe dapper van deze kinderen en hoe lief. Je mag als tv-maker nooit de impact vergeten van je hoofdrolspelers. Het mag nooit gaan om mijn tranen of hoe ik zo’n dag beleef, want ik wil me altijd blijven realiseren wat het voor de betrokkenen betekent.

“Hebben jullie een vraag voor jullie bonuspapa?”

“Bent u ook voor Feyenoord?” “Ja, dat wil ik vragen,” zegt de kleinste. Het antwoord ga ik niet geven - ik zeg al te veel – maar het greep me aan. Allemaal zijn ze op zoek naar geluk, veiligheid en liefde in een liefdesexperiment. Lukt het deze keer weer om net als Laura en Cathalijne, Sonny en Dylan, Rowan en Astleigh datgene te vinden wat je zoekt?

Geluk is niet krijgen wat je wil, maar willen wat je krijgt. Het beeld van de ideale partner durven loslaten om zo te kijken en te voelen wie er voor je staat. Met als bonus twee lieve kinderen, die samen met hun bonusvader het clublied van Feyenoord staan te zingen. Met de toepasselijke tekst, die zeker op gaat voor het experiment: ‘geen woorden maar daden.’

Meer over