'Een lief schaap'

Carlo Boszhard trots op 'TV Kantine-kind' Elise Schaap

22 oktober 2019 13:41 | columns | Door Carlo Boszhard

Carlo Boszhard is trots op Elise Schaap. Hij en zijn man Herald zien de 37-jarige Elise als kind van de TV Kantine en ze zijn blij dat de veelgevraagde actrice daar ook komend seizoen weer tijd voor heeft vrijgemaakt. Lees het in zijn nieuwe column voor Televizier.

Lieve Elise,

Wat voelde dat goed. Je zat samen met Maarten Heijmans bij Beau met als aanleiding de heerlijke film Wat is dan liefde. Het ging ook even over de persiflages in De TV Kantine. Ik zat met mijn vriend Herald op de bank en zei trots: “Kijk, onze TV Kantine-kinderen!”

Bla, bla, bla chocoladevla

Een stukje Maarten als Beau, Thierry Baudet en jij als Sylvie Meis en Nikkie Plessen met haar “Bla, bla, bla chocoladevla” – die inmiddels op een tegeltje gedrukt kan worden. We fantaseerden thuis verder over het bestaan van De TV Kantine en hoe het nog jaren kan bestaan als we mensen zoals jij hun imitatietalent een podium mogen geven.

Nienke Plas

Komend seizoen, alweer het elfde seizoen, persifleer je onder andere Nienke Plas. De rest houd ik nog even geheim, maar ik kan niet wachten op je nieuwe pareltjes. We kennen je schema: druk, drukker, drukst. Film hier, serie daar en allemaal succesvol en misschien wel belangrijker dan dat programmaatje met Carlo & Irene. Maar als het onmogelijk is en er bijna geen tijd is, lees ik in je ogen dat je het toch niet wil missen.

Geen wolf in schaapskleren

Iemand persifleren met jouw talent is iemand bezitten. Je bent op zoek naar de code en na lang zoeken en studeren weet je die te kraken. Dat gevoel is onbeschrijfelijk en dan kan je met een imitatie alle kanten op. Maar de BN’ers zijn veilig bij jou, je gaat voor de lach en niet voor het krenken. Je bent geen wolf in schaapskleren, maar een lief schaap.

Trots

A professional copycat…. je bent hier gewoon voor geschapen. Maar meer schapen zoals jij komen er maar moeilijk over de kantinedam. Je bent uniek en wij van De TV Kantine zijn meer dan trots!

Meer over