Column Carlo Boszhard

Carlo vraagt zich af of Buddy Vedder de Mol is

11 Februari 2020 11:56 | columns | Door Irma Tomas

© RTL
Carlo Boszhard ergert zich nogal aan Buddy Vedder. Carlo kent Buddy goed maar heeft geen idee of hij nu wel of niet de Mol is.

Lieve Buddy,

Veel mensen hebben het over je. Ben je nou wel of niet de Mol? Je zwijgt en zegt niets als ik het je op de man af vraag. En het gezicht,  dat ik door en door ken van onze vele gesprekken over tv of theater, vertrekt geen spier. Het irriteert me. Ken ik je dan toch niet zo goed, vraag ik me hardop af.

Die leergierige enthousiaste spring-in-’t-veld leerde ik kennen bij de GTST-fandagen die ik destijds presenteerde en waar jij als acteur bij was. Je wilde alles weten over het presentatievak, dat jij ook echt als een vak ziet. Hoe geef je steeds weer een nieuwe kleur aan vragen, tempo, energie, timing? Wanneer hou je je mond of juist niet? Ik hoef me niet gevleid te voelen, want ook Wilfred Genee, Art Rooijakkers en vele anderen vraag je om mee te mogen lopen om zo het vak goed onder de knie te krijgen.

Met welke jongen van jouw leeftijd kan ik uren over de techniek van Jos Brink of Willem Ruis praten zonder in slaap te vallen? En altijd die blik van: vertel het me, ik wil het weten! Alles net zo fanatiek als bij Wie is de Mol?Het hoge woord moet er maar eens uit: Ik ken weinig mensen die zoveel passie voor tv hebben als jij. Gelukkig viel het ook op bij de mensen van RTL 4 en verder ook nog bij de NPO. Je zou inderdaad best de mol kunnen zijn, maar een winnaar ben je sowieso.

Meer over