Column | Grote namen

Deze vrijdag begint een nieuwe serie ‘Van der Vorst ziet sterren’. En ook voor dit zesde seizoen hebben we weer een aantal topgasten weten te strikken. 

De meesten houden we nog even geheim, want de concurrentie leest uiteraard mee. Bovendien draaien we veel portretten pas kort voor de uitzending om zo actueel mogelijk te kunnen zijn. Vooral buitenlandse gasten willen vlak van tevoren nog weleens afzeggen. Een internationale topper die in ieder geval zeker is, is Lionel Richie.

Lionel Richie
Onlangs mocht ik, na lang aandringen, op z’n enorme landgoed in Beverly Hills langskomen. Het werd een van de leukste ontmoetingen die ik voor het programma in de afgelopen jaren heb gehad. Er was geen onderwerp dat niet besproken mocht worden. En dat is tegenwoordig best uniek in de internationale showbiz. Met de voor hem kenmerkende humor en nuchterheid liet Richie zien waarom hij al meer dan veertig jaar zo geliefd is bij een groot publiek.

Wereldnieuws
Natuurlijk staan er de komende weken meer grote namen op het programma. Zo wacht ik op dit moment op een defintieve ‘go’ van een man die geregeld wereldnieuws is vanwege zijn recalcitrante gedrag. Als hij ja zegt, betekent dit dat ik binnen 24 uur al in het vliegtuig moet zitten op weg naar de VS. En dan maar hopen dat deze wispelturige ster zich niet tijdens m’n vlucht bedenkt. Mocht het allemaal doorgaan, dan zijn jullie de eersten die horen om wie het gaat. En anders moet je vrijdag 27 april gewoon maar naar mijn programma kijken…

Reageren