Column | Verliefd

Vorige week bevond ik me in een hotelkamer met actrices Cameron Diaz en Jennifer Lopez.

Voor Van der Vorst Ziet Sterren mocht ik hen in Los Angeles interviewen over de film What to Expect, When You’re Expecting, een romantische komedie over 5 stellen die allemaal op het punt staan een kind te krijgen. Vaak zitten acteurs er tijdens zo’n ‘junket-interview’ nogal verveeld bij, omdat ze in een paar dagen tijd een keer of dertig dezelfde vragen moeten beantwoorden.

Maar soms heb je geluk en tref je de ster aan in een goed humeur. In het geval van J-Lo was dat niet helemaal het geval. Vlak voor het begin van het ‘gesprek’ kregen we al te
horen dat iedere verslaggever slechts vier minuten zou krijgen in plaats van de beloofde zes. En toen ik de kamer binnenkwam hoorde ik haar verzuchten: ‘Oh, gelukkig nog maar twee te gaan’.

Daarna werd ik genegeerd tot de camera’s gingen draaien en zocht ze vooral contact met haar 20 jaar jongere vriendje Casper, die zich in de badkamer had verschanst. Tijdens het interview deed ze weliswaar haar best leuk te zijn, maar echt van harte ging het niet. Wat een verschil met Cameron Diaz! Dat is pas een charmante en charismatische vrouw!

Ze begroette me een warme glimlach en zei: ‘Hi, Peter from the Netherlands’. Daarna nam ze uitgebreid de tijd om op haar gemak en met humor alle vragen te beantwoorden. Ze wist me volledig in te pakken. Op 25 mei zenden we het item uit.

Wedden dat jullie ook verliefd op haar worden?

Reageren