Goudhaantjes

12 oktober 2012 13:37 | columns | Door Televizier

Balen! Ben dit jaar wéér niet genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring of Zilveren Televizier-ster.

Ik heb zelfs de hoofdredacteur van dit blad nog onder druk proberen te zetten om zijn eigen columnist hoog te laten eindigen. Maar helaas, hij wilde het graag eerlijk spelen. Iedere programmamaker droomt er natuurlijk van om die joekel van een Ring binnen te slepen, want het is nu een-maal ‘de prijs van de kijker’. 

Ali B Op Volle Toeren

Ook dit jaar was er weer een hoop gedoe rondom de campagnes die sommige programma’s voor zichzelf startten. Het zou niet meer gaan om het beste programma, maar vooral om degene met de beste pr-machine. Onzin! Ik vond het best logisch dat Ali B alles op alles zette om stemmen binnen te slepen. Zijn prachtprogramma werd op dat moment niet uitgezonden en het was heel slim om het op die manier weer onder de aandacht te brengen. 

Piepen

Bovendien hebben anderen ook flink reclame voor zichzelf gemaakt en zij hebben het uiteindelijk niet geschopt tot de top 3. Dan moet je niet gaan piepen als anderen dat wel lukt. 

The Voice Of Holland

Overigens hoop ik dat The voice of Holland dit jaar gaat winnen. Dat is een van de weinige programma’s waarvoor ik iedere week thuisblijf. 

Zilveren Televizier-Ster

En wat mij betreft mag Ali B dan in ieder geval de Zilveren Televizier-Ster krijgen. Al was het maar voor de moeite die hij heeft gedaan om zo hoog te eindigen bij de verkiezingen. 

Meer over