Haast

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, wij hebben ongelofelijke haast’

Die tekst is volledig op mij van toepassing, want op dit moment is het wel héél erg druk. Neem afgelopen week. Op zaterdagochtend vloog ik met m’n cameraploeg naar Istanbul om daar een item te draaien met Joan Franka. De Nederlandse Songfestival-­indiaan heeft Turkse roots, maar was nog nooit in haar vaderland geweest.

Diezelfde avond zaten we alweer in het vliegtuig, op weg naar Parijs om een deel van het portret met Bram Moszkowicz te draaien. Zondagavond raceten we alweer terug naar Nederland, want ik moest de volgende dag vroeg voor Koninginnedag in Rhenen en Veenendaal zijn voor RTL Boulevard.

Dinsdags heb ik een item gemonteerd voor Van der Vorst ziet sterren en op woensdag was ik de hele dag in Giethoorn voor een dubbelportret met Tooske en Bastiaan Ragas.

En nu, op donderdag, zit ik wéér op Schiphol en vertrek ik zo naar LA. Cameron Diaz, Jennifer Lopez en hondenfluisteraar Cesar Milan wachten daar op me. Onderweg maak ik alvast een voormontage voor de volgende uitzending.

Jullie zien, de glamour in mijn leven ontbreekt nu volledig. En dan moet ook deze column nog voor de deadline worden ingeleverd. Om met Herman van Veen te spreken: ‘We moeten rennen, vliegen, springen, duiken, vallen en weer opstaan. We kunnen nu niet langer blijven staan.’

Peter van der Vorst is tv-producent, royaltydeskundige bij RTL Boulevard en presenteert Van der Vorst Ziet Sterren en Gepest. Hij schrijft over tv maken en tv kijken. U kunt reageren via Twitter @petervdvorst

 

Reageren