Maaiveld - Een worteletende langharige marmot

Het was een normale vrijdagavond. Uurtje of 12. Ik kwam thuis van een voorstelling spelen. Het vaste ritueel is dan een drankje, een blokje kaas en even zappen tussen re-run van Pauw & Witteman en DWDD.

Geen van beide was boeiend genoeg en ik zapte door. Dat had ik niet moeten doen. Ned 3 ging goed, RTL 4 was oké, maar toen kwam ik bij RTL 5 terecht. Ik zag eerst niet eens wat het was. Was het een natuurfilm en keek ik naar een close-up van een langharige marmot die een wortel aan het eten was?

Maar het bleek een vinger die tot ver voorbij het tweede kootje in de harige kont verdween van een lelijke, bleke, dikke man. Raar genoeg kon ik niet meteen wegzappen. Ik was te perplex. Een keurige mevrouw verscheen in beeld met uitleg, maar ik verstond haar niet eens. Ik probeerde die worteletende marmot in mijn hersenen weg te poetsen terwijl ik dat blokje kaas zat te kauwen.

Voor ik er erg in had verscheen er een zeldzame rode grotchampignon in beeld, die natuurlijk een zwaar vergroeide penis bleek te zijn. Mijn afstandbediening weigerde. En als bevroren staarde ik naar het beeld. De ene foto na de andere van kromme penissen met rare bulten en pukkels passeerden de revue.

De Orcs uit Lord of the Rings verbleekten met terugwerkende kracht tot vrolijke madeliefjes in een zomers grasperkje in mei. Ik bleef vergeefs drukken op de afstandbediening, maar toen was het te laat. De ernstig vergroeide penissen werden ter plekke geopereerd. Er werd in gesneden, ze werden opengelegd met beugels en in onmogelijke bochten gewrongen.

Het zijn die momenten dat je spijt hebt van je 94 cm breedbeeld Full HD Flatscreen met extra goed contrast. De beelden staan voorgoed op mijn netvliezen gegraveerd. Wie heeft ooit bedacht dat er iemand op de wereld zou zijn die er behoefte aan heeft om op vrijdagavond naar operaties te kijken van ernstig vergroeide penissen?

Er moet ooit iemand bij de baas van RTL geweest zijn met dat programma. En dan moet die baas gevraagd hebben:
"En waar gaat dat programma dan over?"
"Over operaties van vergroeide penissen en af en toe een vinger die diep in een anus verdwijnt."
"Goh, leuk. Doe maar op de vrijdagavond."

Gelukkig deed mijn afstandbediening het weer. Ik zapte snel door en kwam terecht in Business Class van Harry Mens. Raar genoeg verlangde ik toen ineens toch nog even terug naar die rode grotchampignon.

Reageren