Oud en nieuw

6 december 2012 17:18 | columns | Door Televizier

Bij televisie is niet altijd alles wat het lijkt. Soms flessen we de boel een beetje.

Op Oudjaarsavond ben ik bijvoorbeeld te zien met Van der Vorst Ziet de Sterren van 2012. In het DeLaMar Theater in Amsterdam komen die avond alle Nederlandse sterren voorbij die in het afgelopen jaar op de een of andere manier succesvol zijn geweest. Zoals de hoofdrolspelers uit de musical Hij gelooft in mij, dj Armin van Buuren, de cast van GTST, Jan Smit, Gerard Joling, Gers Pardoel en nog een aantal surprise-gasten. 

Nep

De opnames voor deze show vinden echter al op 10 december plaats. Dat kan nu eenmaal niet anders met de drukke agenda’s van alle artiesten, die bovendien met de feestdagen zelf ook liever bij hun familie zijn.Wij zitten hier op kantoor dus al helemaal in de oliebollen- en vuurwerksfeer, terwijl we de laatste pepernoten nog maar net achter onze kiezen hebben. Want het moet straks natuurlijk wel voelen alsof we daar met 800 man publiek ook écht het jaar aan het uitluiden zijn.

Dubbel feest

Voor mezelf heeft het alleen maar voordelen, want ik vier dit jaar gewoon twee keer Oud en Nieuw. De eerste keer met alle toppers uit het vak en de tweede keer met alle toppers uit m’n eigen leven. Dubbel feest dus! Mocht je dat ook willen, dan hoop ik je op 10 december de hand te schudden in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Meer over