Woorden van een ander

Acda en De Munnik krijgen eigen docuserie

24 oktober 2023 18:47 | documentaire | Door Tessa Kok

© BNNVARA
Fans van Acda en De Munnik opgelet, want het duo krijgt een eigen docuserie! Thomas Acda en Paul de Munnik maakten afgelopen maart bekend dat ze weer een muzikaal duo vormen.

Comeback

De docuserie wordt uitgezonden op BNNVARA en bestaat uit zes afleveringen. In de serie draait het om hun comeback in de muziekwereld. Acda en De Munnik worden gevolgd vanaf het moment dat ze besluiten om weer samen te gaan optreden. Het populaire zangduo ging in 2015 uit elkaar, maar maakten afgelopen maart bekend dat ze weer herenigd zijn. In maart werden er maar liefst zes reünie-concerten aangekondigd in de Ziggo Dome, die binnen no time uitverkocht raakten. 

De documentaireserie volgt Thomas en Paul tot het optreden in de Ziggo Dome. Daarnaast komen er mensen aan het woord in de zesdelige serie. Collega's, vrienden en bekenden van het muzikale duo vertellen meer over de geschiedenis van Acda en De Munnik.

Onder anderen Joost Prinsen, Bianca Krijgsman, Ellen ten Damme, Frank Lammers en Van Dik Hout-leden Martijn Buitenhuis en Sandro Assorgia komen in de reeks voorbij. Thomas en Paul blikken in de docu ook zelf terug op hun leven en carrière.

Acda en De Munnik: Woorden van een ander

We hoeven niet lang meer te wachten tot we de documentaireserie kunnen bewonderen. Acda en De Munnik: Woorden van een ander is vanaf vrijdag 3 november wekelijks om 21.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3 en NPO Start.

Eind oktober beginnen de eerste concerten van de reünie-reeks van Acda en De Munnik in de Ziggo Dome. Op 8 december is aansluitend aan de laatste uitzending de registratie van het concert in de Ziggo Dome te zien op NPO Start. Deze registratie wordt ook op NPO 3 uitgezonden, maar dan op 30 december. 

Meer over