André Hazes’: het Echte verhaal van André

André Hazes-documentaire vanaf 20 oktober op Videoland

29 september 2022 10:25 | documentaire | Door Irma Tomas

© Set Vexy Productions
Er is al veel gezegd en geschreven over de documentaireserie André Hazes’: het Echte verhaal van André. Volgende maand is op Videoland te zien of de serie de moeite waard is.

De serie zou een vooropgezet plan zijn om het imago van de zanger op te vijzelen en alles zou gescript zijn tot en met een einde waarin André met zijn aan/uit liefde Monique zou trouwen. Maar volgens documentairemaker Cheeru Mampaey is daar niets van waar en zien we straks een 'eerlijk, intiem en uniek document waarbij de kijker een André te zijn krijgt die ze nog niet kennen."

Diverse verslavingen

De insteek van de documentaire was ooit het verhaal te vertellen van de aanloop naar de De Avond van Je Leven-concerten in 2021 in Ahoy. Maar de Hazes-telg kwam in plaats daarvan in een afkickkliniek terecht wegens diverse verslavingen. En dat moet een bijzondere documentaireserie opleveren waarin André 'worstelt met angsten en demonen'.

André Hazes’: het Echte verhaal van André bestaat uit vijf afleveringen die vanaf 20 oktober allemaal te zien zijn op Videoland. 


Meer over