Pak je agenda erbij

Leuk: De documentaire over Bassie & Adriaan komt al snel op televisie

2 januari 2024 15:30 | documentaire | Door Judith Regeling

© Bassie Produkties & Adrina Produkties B.V.
Als je nog geen kans hebt gehad om Bassie & Adriaan - Een Schat aan Herinneringen in de bioscoop te zien, heb je geluk. AVROTROS zendt de documentaire over jeugdhelden Aad en Bas van Toor op zondag 7 januari 2024 al uit.

Dat wordt genieten!

Bassie & Adriaan

Of je nu 20, 30 of 40 jaar bent: veel van ons zijn opgegroeid met Bassie (Bas van Toor) en Adriaan (Aad van Toor). De kinderlijke blije clown en zijn alwetende acrobatenvriend zijn immers al sinds midden jaren 70 een begrip en spreken dan ook anno 2024 nog altijd tot de verbeelding. 

Wie daarom ook zin heeft in een ware trip down memory lane, moet goed opletten. AVROTROS zendt namelijk aanstaande zondag - op 7 januari 2024 - om precies te zijn de documentaire Bassie & Adriaan - Een Schat aan Herinneringen uit.

Bassie & Adriaan - Een Schat aan Herinneringen

In deze documentaire wordt er aan de hand van archiefmateriaal en recente interviews met broers Bas en Aad van Toor teruggeblikt op de vele hoogtepunten uit hun lange loopbaan. Uiteraard is er ook ruimte voor betrokkenen. Bekende fans als Paul de Leeuw en Gert Verhulst laten hun licht schijnen op de kinderhelden van alle leeftijden.

Bekijk hier alvast een trailer.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros)

 

Wanneer is Bassie & Adriaan - Een Schat aan Herinneringen op televisie te zien?

Bassie & Adriaan - Een Schat aan Herinneringen is op zondag 7 januari 2024 vanaf 18:10 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over