The Man in het Arena

ESPN maakt The Last Dance-documentaire over Tom Brady

ESPN maakt in navolging van The Last Dance over Michael Jordan een nieuwe documentairereeks over een topsporter. Deze keer gaat de eer naar Tom Brady.

Brady, een 42-jarige quarterback uit het American football, won zes keer de Super Bowl en speelde liefst negen keer de finale. In The Man in het Arena: Tom Brady vertelt de man van topmodel Gisele Bündchen zijn verhaal over de negen finales om de Vince Lombardi-bokaal. Ook zijn er unieke beelden van achter de schermen te zien.

Tampa Bay 

Brady is volgend seizoen na twintig jaar niet meer te bewonderen in het shirt van de New England Patriots, want hij maakte onlangs de overstap naar Tampa Bay Buccaneers. Naar verluidt gaat Brady komend seizoen minimaal 30 miljoen dollar verdienen bij de Buccaneers.

Kan je hulp gebruiken in het On Demand-doolhof? Laat Guidinc je helpen!

Michael Jordan

De tiendelige serie The Last Dance over Michael Jordan is een gigantische hit. In de VS trok een aflevering gemiddeld 12,8 miljoen kijkers en inmiddels heeft Netflix de documentaire aan het aanbod toegevoegd. Daar staat het al wekenlang in de top tien van de dag.

Meer over:

Reageren