Prime Video

De volgende BN'er die een eigen documentaire krijgt is Giel de Winter van StukTV

26 oktober 2023 15:02 | documentaire | Door Irma Tomas

© ANP
De documentaire over Giel de Winter heet Giel: Dromen Zonder Grenzen en is straks te zien op Prime Video. In de trailer wordt flink gehint op het einde van StukTV omdat Giel het zo druk heeft. 

Maar zo'n vaart zal het vast niet lopen want Giel en StukTV gaan veel te lekker om te stoppen. StukTV is sinds 2012 het multimediale platform van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens met als belangrijkste onderdeel het YouTube-kanaal dat meer dan 2 miljoen abonnees heeft, vooral dankzij het razend populaire Het Jachtseizoen dat sinds een paar jaar ook op tv uitgezonden wordt. 

Druk

Maar dat Giel de Winter het druk heeft, is een ding dat zeker is. Hij heeft sinds kort een eigen productiehuis dat Signal Stream heet en de 33-jarige Brabander heeft ook nog een gezin met twee jonge kinderen. 

BN'ers met docu's

Giel is de zoveelste BN'er die een eigen docu krijgt. Op Prime Video alleen al gaat het om Anna Nooshin, Rolf Sanchez, Bilal Wahib en meer. Wanneer Giel: Dromen Zonder Grenzen te zien zal zijn, is nog niet bekend. 

Meer over