Explosieve trailer van Harry & Meghan-documentaireserie op Netflix

1 december 2022 15:13 | documentaire | Door Irma Tomas

© Netflix
Harry en Meghan kregen 88 miljoen dollar betaald voor hun documentaireserie en ze lijken waar voor hun geld te geven. In de trailer gaat het er dramatisch aan toe.

Meghan Markle is op de foto's in de trailer verschillende keren huilend te zien en Harry lijkt zijn koninklijke familie weer op de korrel te nemen wanneer hij aan de telefoon zegt dat 'niemand door heeft wat er achter gesloten deuren plaatsvindt.' Daarna zegt hij nog dat hij alles moest doen om zijn gezin te beschermen. In de trailer zit ook een foto waarop Meghan met haar hoofd in haar handen zit en Harry er op de achtergrond helemaal doorheen zit.

Grote deal met Netflix

Harry en Meghan sloten in 2020 een deal met Netflix. Ze verklaarden dat ze programma's wilden gaan maken die de wereld hoop en inspiratie zouden bieden. Ze planden films, documentaires en kinderprogramma's. Een van die programma's, Pearl, is inmiddels gesneuveld. Afgelopen maand kwam het bericht dat het stel grote veranderingen wilde aanbrengen in de docuserie Harry & Meghan. Netflix zou daar naar verluidt niet akkoord mee zijn gegaan. 

Harry & Meghan staat op 8 december op Netflix

Meer over