Comeback

Hypnotiseur Rasti Rostelli krijgt eigen documentaire op Videoland

18 oktober 2022 13:05 | documentaire | Door Judith Regeling

© ANP KIPPA / Ramon van Flymen
Rasti Rostelli is terug en dat mag iedereen weten. Videoland komt daarom met een documentaire over zijn nieuwe carrière en zijn leven.

De documentaire Rasti Rostelli: The Show Must Go On is vanaf 30 november in zijn geheel te zien bij Videoland.

Lees ook: Trailer van de veelbesproken Videoland-docu over André Hazes 

Rasti Rostelli

Rasti Rostelli, in het echte leven ook wel bekend als Roland van den Berg, groeide in de jaren '90 uit tot Europa's beroemdste hypnotiseur. Met zijn opvallende kapsel, diepe stem en spraakmakende acts was hij niet alleen populair in de theaters, maar ook op tv. Zo kreeg hij zijn eigen televisieprogramma bij Videoland en was hij te zien in shows als Celebrity Poker en The Roast of Hans Klok.

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Gevaarlijke stunts

Toch ging zijn carrière lang niet altijd over rozen. Met name de laatste jaren kreeg hij veel kritiek op zijn gevaarlijke shows. Met een voorstelling in 2015 als ultiem dieptepunt. Toen ging een truc met pijl en boog mis, waardoor een student in de kin werd geraakt.

Comeback

Opgeven staat echter niet in zijn woordenboek. Onlangs begon hij met een nieuwe tour en hij leidt een nieuwe generatie hynotiseurs op om het stokje van hem over te nemen. Hoe dat eraan toegaat, zien we in de Videoland-documentaire Rasti Rostelli: The Show Must Go On. Je ziet 'm vanaf 30 november in zijn geheel op Videoland.

Meer over