LIFE OF KIM

Kim Feenstra laat haar leven zien in Videoland-documentaireserie

31 Oktober 2019 15:25 | documentaire | Door Irma Tomas

© Chris de Bos
Kim Feenstra loopt al een behoorlijk tijdje mee in de Nederlandse showbizz. Ze wordt dit jaar 34, heeft grootse plannen en vond daarom de tijd rijp voor een documentaireserie.

Kim Feenstra had nogal een hectisch leven, maar dat lijkt nu in een wat rustiger vaarwater terecht gekomen. Ze gaat samenwonen met haar vriend, maar daarvoor moet eerst het hele huis verbouwd worden. En zo zien we Kim lekker aan het slopen. Natuurlijk staat ze ook nog voor en achter de camera en viert ze haar 34ste verjaardag groots op Ibiza. Dat is allemaal te zien in LIFE OF KIM

Saai is ze niet

Kim zegt er zelf dit over: „Er gebeurt momenteel heel veel in mijn leven. Zo heb ik met mijn grote liefde een huis gekocht dat door ons volledig verbouwd gaat worden tot een ecologisch-proof ‘thuis’, ben ik met mijn beste vriend een bedrijf gestart en staat mijn agenda vol met mooie modellenklussen. Ook sta ik steeds vaker áchter de camera als fotograaf. Ik vind het leuk om in LIFE OF KIM mijn volgers en fans een persoonlijk inkijkje te geven in mijn leven, want je kan veel van me vinden en veel over me zeggen, maar saai.. dat ben ik zeker niet. Welcome to my life!”

LIFE OF KIM is vanaf maandag 4 november wekelijks exclusief te zien op Videoland

 

Meer over