'Het wordt super!'

Tim den Besten en Nicolaas Veul maken nieuwe 100 Dagen-reeks

4 juli 2022 13:34 | documentaire | Door Janine van Rooden

© VPRO

Tim den Besten vloog afgelopen week - vlak voor de finale - uit Het Perfecte Plaatje, maar hij hoeft daardoor gelukkig niet stil te zitten. De programmamaker is namelijk alweer bezig met het volgende project: een nieuw seizoen van 100 Dagen samen met zijn goede vriend Nicolaas Veul.

Tim en Nicolaas maken al meer dan tien jaar lang documentaires samen en dat wordt gevierd met een nieuwe 100 Dagen-reeks, zo verklapt Tim in de online videoserie Achter het Perfecte Plaatje op Reis van RTL Boulevard.

Avonturen

Door de jaren heen hebben de twee programmamakers al heel wat bijzondere dingen op beeld vastgelegd. "We hebben zoveel meegemaakt. Ik heb het met een meisje gedaan, we hebben in een bejaardentehuis gewoond, ons leven gelivestreamd, we zijn leraar geweest, in een psychiatrische inrichting geweest - niet als patiënt - dus ja, ik ben heel trots op hem en op ons", vertelt Tim enthousiast over de samenwerking.

Lees ook: Documentaire Tim den Besten zorgt voor woede bij kijkers

100 Dagen...

Wat voor uitdaging Tim en Nicolaas nu weer aangaan blijft nog een verrassing. "We gaan eind dit jaar draaien en dat is wat ik erover kan zeggen. Het wordt super!" Wanneer de nieuwe reeks te zien zal zijn is ook nog niet bekend. 

Meer over