Al 25 jaar Vrienden

Videoland komt met documentaire over Vrienden van Amstel Live

6 januari 2023 10:52 | documentaire | Door Esther Hut

© RTL

De concertreeks van de Vrienden van Amstel Live zijn inmiddels een jaarlijkse traditie geworden zo aan het begin van het nieuwe jaar. Dit jaar markeert het 25-jarig jubileum, dus voor Videoland reden om daar eens bij stil te staan.

Videoland heeft namelijk bekendgemaakt dat er binnenkort een documentaire over het succes van de concertreeks te zien zal zijn.

Al 25 jaar Vrienden

In de tweedelige documentaire, Al 25 jaar Vrienden, worden alle ins en outs uit de doeken gedaan. Van de eerste tv-uitzendingen vanuit de bruine kroeg De Heeren van Aemstel tot het spektakel in de Rotterdam Ahoy.

Lang hoeven we niet te wachten, want de docu is op 14 januari al te zien op Videoland.

Renze

Niet alleen op de streamingdienst wordt er stilgestaan bij het jubileum, maar ook op tv. Renze Klamer is namelijk aanstaande zaterdag live te zien met zijn talkshow vanuit de Rotterdam Ahoy.

Voor degenen die geen kaartje hebben bemachtigd voor de huidige concertreeks van De Vrienden van Amstel Live kunnen er toch een beetje bij zijn. Op zaterdag 21 januari om 20:00 uur wordt het concert namelijk exclusief bij Videoland uitgezonden.

Meer over