Hoogte- en dieptepunten

Voetballer Daley Blind krijgt documentaire op Videoland

10 oktober 2022 11:34 | documentaire | Door Esther Hut

© RTL / Videoland

De voetbalcarrière van Daley Blind kent vele hoogtepunten, maar natuurlijk ook een aantal dieptepunten. In de tweedelige Videoland docu Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan geeft de voetballer een kijkje in zijn indrukwekkende carrière.

Voor de Ajax-speler is zijn eerste hartstilstand in 2019 zijn zwaarste dieptepunt. Daley werd voor de docu anderhalf jaar na het laatste incident met zijn hart gevolgd.

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Oranje

Naast de situatie rondom zijn hart komen blikt hij ook terug op zijn carrière. Waaronder de pieken en dalen bij Ajax, zijn tijd bij Manchester United en FC Groningen. Maar ook zijn tijd bij Oranje waar hij onder leiding van zijn vader (Danny Blind red.) speelde.

Mooie carrière

Met deze documentaireserie laat Daley weten graag zijn verhaal te vertellen: “Ik heb lang gewacht met het delen van mijn verhaal en had ook niet altijd de behoefte om dat te doen. Tot ik benaderd werd voor deze docu en erkende dat ik een mooie carrière heb met een bijzondere gebeurtenis. Ik kijk trots naar mijn nog steeds lopende carrière en hoop dat ik met mijn verhaal mensen kan inspireren.”

Louis van Gaal

Naast Daley komen ook zijn ouders, vrouw, zussen, Louis van Gaal, Erik ten Hag, Frank de Boer en Christian Eriksen aan het woord in de docu.

Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan is vanaf dinsdag 1 november in zijn geheel te zien bij Videoland.

Meer over