Spiegelbeeld

Willeke Alberti krijgt eigen driedelige documentaireserie op SBS6

1 november 2022 14:42 | documentaire | Door Judith Regeling

© SBS6
Wie alles wil weten over het Nederlandse icoon Willeke Alberti, zit vanaf aanstaande zaterdag goed bij SBS6. De zender zendt namelijk de komende weken de driedelige documentairereeks Spiegelbeeld: Het Leven van Willeke Alberti uit.

De muzikale reeks volgt De Alleskunner VIPS op, dat de afgelopen weken om 21:30 uur te zien was op SBS6.

Spiegelbeeld: Het Leven van Willeke Alberti

In de driedelige documentaireserie Spiegelbeeld: Het Leven van Willeke Alberti blikt de zangeres dan ook samen met haar familieleden en bekende collega's als André van Duin, Chantal Janzen, Gordon en Rob Kemps terug op de meest bijzondere en soms zeer emotionele momenten en gebeurtenissen uit haar leven. Dit wordt afgewisseld met uniek materiaal uit de nationale beeldarchieven en niet eerder vertoonde beelden uit haar privécollectie.

Willeke Alberti

Dat het leven van Willeke Alberti en haar gezin echt niet altijd rozengeur en maneschijn gaat, is wel duidelijk. Onlangs kwam namelijk niet alleen Johnny de Mol in het nieuws met zijn situatie, maar ook dochter Daniëlle van 't Schip. Zij wordt momenteel behandeld vanwege twee kwaadaardige tumoren. Een onderwerp dat ook niet wordt overgeslagen in de reeks. "In de film vertelt Daan openhartig over haar ziekte. Want het is nogal wat hé?", zegt de zangeres. "Die rotziekte maakt zoveel slachtoffers. Ik hoor de laatste tijd niets anders meer in mijn omgeving."

Spiegelbeeld: Het Leven van Willeke Alberti is vanaf 5 november wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6.

Meer over