Wat gebeurde er met de man van Carole Baskin?

Zender ID maakt ook vervolg op Netflix-hit Tiger King

7 april 2020 12:05 | documentaire | Door Irma Tomas

© Netflix
Ook misdaadzender Investigation Discovery haakt in op de Tiger King-hype. ID wil in een vervolg uitzoeken wat er nou echt gebeurd is met de tweede echtgenoot van Carole Baskin, de grote vijand van Tiger King-hoofdrolspeler Joe Exotic.

Wildparkeigenaar Joe, die in de bak zit omdat hij Carole (foto) wilde laten vermoorden, beweert in de documentairereeks Tiger King bij hoog en laag dat Carole haar man omlegde en hem daarna voerde aan de tijgers. Carole is nu getrouwd met Howard, maar haar tweede man Don Lewis verdween in 1997 op mysterieuze wijze. Wat is er met hem gebeurd?

Twee echtgenoten

En dan nog houdt het mysterie rond dierenbeschermster Carole niet op. Ook haar eerste echtgenoot, Michael Murdock lijkt van de aardbodem verdwenen. Carole is -net als zo'n beetje alle personages in Tiger King- zelf ook een dubieus type. Ze redt wilde dieren vanuit illegale wildparken, maar stelt ze vervolgens zelf tentoon in haar eigen park. Er is dus nog genoeg om uit te zoeken. ID hoopt alle vragen te beantwoorden in een nieuw programma. 

Meer over