Theo Maassen

Zien: De eerste beelden van het nieuwe programma Der Theo zijn er

2 mei 2024 10:57 | documentaire | Door Esther Hut

© BNNVARA

Er werd nogal geschoven met de uitzenddatum van het nieuwe programma van Theo Maassen, maar nu die vaststaat kunnen we zien wat ons precies te wachten staat in Der Theo.

BNNVARA heeft namelijk zojuist de eerste beelden vrijgegeven.

Der Theo

Met het EK voetbal in het vooruitzicht bij onze oosterburen, geeft Theo Maassen een avontuurlijke rondleiding aan kijkers om het echte Duitsland te leren kennen. In veel dingen zijn de Duitsers namelijk nét iets beter dan Nederlanders, maar waarom is dat?

In de eerste aflevering van Der Theo onderzoekt Theo bijvoorbeeld het verschil tussen Duitse en Nederlandse humor.  Hij gaat naar het grootste comedy festival van Duitsland om de Duitse humor te ontrafelen. Hij duikt in het publiek van de Nederlandse cabaretier Patrick Nederkoorn, die al jaren succesvol in Duitsland optreedt.

Uitgesteld

De zesdelige serie zou eigenlijk op 3 mei al van start gaan waardoor deze voor het EK voetbal, dat op vrijdag 14 juni aanvangt, afgelopen zou zijn. Maar Theo Maassen werd eind januari door verschillende vrouwen beschuldigd van huiselijk geweld, waardoor een primetime plek op de vrijdagavond wellicht een te prominente plek zou zijn.

Ondanks dat we nog een paar weken moeten wachten voor Der Theo van start gaat, kunnen we in ieder geval alvast de eerste beelden bekijken.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ? BNNVARA (@bnnvara)

Der Theo is vanaf zaterdag 18 mei om 22:20 uur te zien op NPO 1.

Meer over