Ook Fifty Shades Freed

Alle Fifty Shades-films te zien bij Net5!

23 januari 2020 15:04 | film | Door Irma Tomas

Net5 maakt er een erotische maand van door vanaf 30 januari alledrie de Fifty shades-films uit te zenden. En dus ook het nieuwste deel: Fifty shades freed. Die laatste is een tv-première.

Haal die vibrator maar uit de kast want dat worden drie gloeiend hete avondjes. Als je tenminste een beetje van het genre houdt. In de eerste twee films leren de succesvolle zakenman Christian Grey (Jamie Dornan) en studente Anastasia Steele (Dakota Johnson) elkaar kennen. Christian introduceert zijn nieuwe geliefde al rap in een nieuwe seksuele wereld. En zo staat de onschuldige Ana ineens vastgebonden in een sm-kamer. Het kan verkeren. 

Seks

In Fifty shades freed zijn Christian en Anastasia net getrouwd en ziet alles er rooskleurig uit. Maar dan wil Anastasia's voormalige baas Jack Hyde wraak nemen. Ook Elena, de voormalige meesteres van Christian, laat weer van zich horen. En dan komt de relatie van Christian en Anastasia alsnog onder druk. Deze samenvatting klinkt alsof er geen seks aan te pas komt in dit laatste deel van de trilogie, maar geen zorgen. De film zit ramvol met seks! Fifty shades freed kregen bakken met kritiek in recensies, maar de film werd wel een succes bij het publiek dat en masse sopte op de hartstochtelijke avonturen.  

Dit zijn de data waarop je klaar moet zitten voor de Fifty shades of grey-films 

Donderdag 31 januari: Fifty shades of grey, 20.30 uur bij Net5
Donderdag 6 februari: Fifty shades darker, 20.30 uur bij Net5
Donderdag 13 februari: Fifty shades freed, 20.30 uur bij Net5

 

Meer over