Amanda Seyfried in tweede Mamma Mia-film

2 juni 2017 13:13 | film | Door Televizier

Amanda Seyfried (31) heeft een rol in Mamma Mia: Here we go again, het tweede deel van de succesvolle ABBA-film. In het eerste deel speelde ze Sophie, de dochter van Donna.  

Of de andere acteurs van de originele cast ook weer op het witte doek verschijnen, is nog niet bevestigd. Maar volgens Deadline is het niet meer dan logisch dat de acteurs Meryl Streep, Pierce Brosnan en Colin Firth ook voor het tweede deel hun beste zang- en danskunsten zullen vertonen. 

Drie vaders

Mamma mia: Here we go, again speelt zich waarschijnlijk af voor de bruiloft van Sophie. In de eerste film trouwt ze met verloofde Sky. Voordat ze in het huwelijksbootje stapt, hoopt ze haar verloren vader te vinden die haar kan weggeven. Maar dat gaat niet zo makkelijk: in het dagboek van haar moeder Donna leest ze dat ze drie mogelijke vaders heeft. Maar wie is de echte?

600 miljard

Het is alweer negen jaar geleden dat het eerste deel van de musicalfilm uitkwam. Mamma Mia! was een gigantisch succes: de film bracht wereldwijd meer dan 600 miljard op. Op het tweede deel moeten we nog even wachten. Deze komt op 20 juli 2018 uit, precies tien jaar en twee dagen na het verschijnen van deel één.  

Alvast in de stemming komen? Bekijk hier de trailer van Mamma Mia!:

 

Meer over