Bangkok Dangerous

Bangkok Dangerous is een remake van de gelijknamige Thaise film uit 1999. In de originele versie (ook van de tweelingbroertjes Pang) is de huurmoordenaar zelf doofstom, maar daar voelde Nicolas Cage waarschijnlijk niets voor.

GENRE
Actie.

REGIE
Danny en Oxide Pang.

MET
Nicolas Cage, Charlie Young, Shahkrit Yamnarm, Panward Hemmanee e.a.

VERHAAL
Huurmoordenaar Joe (Nicolas Cage) vertrekt naar Bangkok om daar in één klap vier klusjes te klaren en een flinke bak met geld te verdienen. Hij rekruteert loopjongen en kruimeldief Kong (Shahkrit Yamnarm) die hoopt wat op te steken op huurmoordenaargebied. Bovendien ontmoet Joe een doofstomme Thaise (Charlie Young) op wie hij verliefd wordt en waardoor hij gaat twijfelen aan zijn beroepskeuze.

OORDEEL
Bangkok Dangerous is een remake van de gelijknamige Thaise film uit 1999. In de originele versie (ook van de tweelingbroertjes Pang) is de huurmoordenaar zelf doofstom, maar daar voelde Nicolas Cage waarschijnlijk niets voor. De actiescènes zijn goed, de film wordt wat moeilijker te verkroppen wanneer de keiharde moordenaar ineens een geweten krijgt. Een vraag die zich ook opwerpt bij het zien van deze film is of Nicolas onderhand niet wat oud is om een actieheld met raar haar te spelen.

EXTRA'S
Geen.

NU
Te huur en te koop.

Bekijk hier de trailer van Bangkok Dangerous:

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Reageren