Barry Atsma is een kat in komedie Meneer Pluizenbol

Acteur Barry Atsma zal in de huid kruipen van een kat voor de nieuwe film Meneer Pluizenbol. Dat maakte distributeur Independent Films vandaag bekend. Nicolette van Dam zal de vrouwelijke hoofdrol inspreken.  

Meneer Pluizenbol, de Nederlandse versie van de Amerikaanse film Nine Lives, vertelt het verhaal van een miljonair die na een bizar ongeluk verandert in een kat. Atsma is de stem van miljardair Tom Ford, terwijl Nicolette van Dam de stem van Lara verzorgt. Lara is de zorgzame vrouw van Tom en heeft geen idee dat de kat eigenlijk haar man is. De kat en Lara worden in de film gespeeld door Kevin Spacey en Jennifer Garner. 

The Hitman's Bodyguard

Barry is op dit moment bezig met de opnames van The Hitman's Bodyguard, waarin onder andere ook Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds te zien zijn. De afgelopen dagen stond Amsterdam in rep en roer, want de sterrencast was aan het filmen in de Nederlandse hoofdstad.

The Next Boy/ Girl Band

Ook Nicolette zit niet stil. De actrice en presentatrice verzorgt samen met Tim Douwsma de presentatie van de nieuwe talentenjacht van SBS 6: The Next Boy/ Girl Band. In dit programma gaan twee teams op zoek naar de nieuwe jongens- of meidengroep. 

Meneer Pluizenbol draait vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hierboven de trailer van de originele versie. 

Reageren