En nog meer nieuwe namen

Bas Keijzer speelt in Baantjer-film

De opnames van de Baantjer het Begin zijn in volle gang. Producent Millstreet Films maakt nu nieuwe namen van de cast bekend: onder anderen Bas Keijzer en Tim Murck hebben ook een rol bemachtigd.

Samen met Mads Wittermans (Van God los, Komt een vrouw bij de dokter) en Dennis Grotenhuis (Smeris), speelt Murck (Feuten) een van de kopstukken van de Amsterdamse krakersbeweging in de jaren tachtig. 

Leny Breederveld

En naast Bas Keijzer (Nova Zembla, GTST), zullen ook Leny Breederveld (juf Helma uit De luizenmoeder), Peter Bolhuis (Overspel) en Paul Cairo (Daryl uit GTST) acte de présence geven in de Baantjer-film. Een behoorlijke lijst met namen nog, nadat bekend werd dat ook Ruben van der Meer en Horace Cohen in de film zullen spelen.

Waldemar Torenstra

Eerder werd al bekendgemaakt dat Waldemar Torenstra de jonge De Cock speelt. Tygo Gernandt vertolkt de rol van zijn partner, Montijn. Baantjer het Begin speelt zich af in de roerige jaren tachtig. De Cock en Montijn moeten alles op alles zetten om een aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix te voorkomen.

Bioscoop en serie

De Baantjer-film gaat komend voorjaar in premiere in de bioscopen. Ook komt er een nieuwe dramaserie die net als de film Baantjer het Begin heet, die op RTL 4 en Videoland te zien zal zijn.

Meer over:

Reageren