Beau van Erven Dorens scoort filmrol in Voor Elkaar Gemaakt

1 juni 2016 09:14 | film | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Beau van Erven Dorens en actrice Birgit Schuurman hebben beiden een rol te pakken in de romantische komedie Voor elkaar gemaakt.

Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Loes Haverkort vertolken de hoofdrollen in de romantische komedie. Voor elkaar gemaakt is een remake van de Duitse film Vaterfreuden uit 2014.

Zaaddonor

Beau speelt de charmante dokter Wijsmuller, die presentatrice Jip (Loes Haverkort) en haar vriend moet helpen aan een zaaddonor. Birgit Schuurman vertolkt de rol van minnares van hoofdpersoon Felix (Matthijs van de Sande Bakhuyzen).

Bijrollen

Overige rollen zijn weggelegd voor Fabian Jansen (Mannenharten), Roeland Fernhout (Zwarte tulp), Eva van de Wijdeven (Celblok H), Sanne Vogel (Mannenharten) en Ferdi Stofmeel (Komt een man bij de dokter). De regie is in handen van Martijn Heijne, die eerder de horrorfilm Sneekweek regisseerde.

Beau & Birgit

Birgit is onder meer bekend van haar rollen in de tv-serie Rechercheur Ria, de speelfilm De eetclub en de jeugdfilm Pijnstillers. Presentator Beau van Erven Dorens keerde vorig jaar terug naar RTL 4 waar hij als teamcaptain te zien was in Beste kijkers en als presentator van de geflopte tv-quiz Back 2 school.

Voor elkaar gemaakt draait in het voorjaar van 2017 in de bioscoop.

Meer over