Liefdesverhaal

Bekijk nu: De eerste beelden van Isa Hoes' boekverfilming Toen Ik Je Zag

22 december 2022 09:39 | film | Door Judith Regeling

© Still Dutch Filmworks
De verfilming van het door Isa Hoes geschreven boek Toen Ik Je Zag draait vanaf 2 maart in alle bioscopen. Daarom deelt filmmaatschappij Dutch Filmworks nu alvast de eerste beelden.  

Aan Noortje Herlaar en Egbert-Jan Weeber de eer om de titelrollen te vertolken.

Lees ook: Soy Kroon zingt Toen Ik Je Zag van Antonie Kamerling 

Toen Ik Je Zag

De filmeditie van Toen Ik Je Zag zal - in tegenstelling tot het boek - niet direct draaien om Isa Hoes en Antonie Kamerling. De hoofdpersonen in deze film heten namelijk Bastiaan en Esther. Dit is bewust gedaan, zo blijkt. De makers hopen hiermee niet alleen alle naasten van Isa en Antonie te beschermen, maar ook het verhaal wat universeler te maken. "Het blijft mijn verhaal, maar het gaat nu over meer dan alleen Antonie en mij. Welke enorme impact depressies kunnen hebben op een relatie en een leven, dat verhaal willen vertellen", zo vertelde Isa Hoes eerder.

Depressies en angsten

Aan de gebeurtenissen wordt echter niet gesleuteld. De film zal zich focussen op hoe de wereld van acteurskoppel Bastiaan (Egbert-Jan Weeber) en Esther (Noortje Herlaar) voor de buitenfilm perfect lijkt. Ze zijn razendpopulair, mogen de ene na de andere rol vertolken en vormen met hun twee kinderen een gelukkig gezin op een idyllische boerderij ergens in Nederland. Maar er is een kant die niet veel mensen zien. En dat heeft alles te maken met de depressies, angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt en die een steeds grotere impact heeft op hem en hun relatie.

Benieuwd hoe dat er op beeld uitziet? De trailer is hieronder te zien!

Toen Ik Je Zag draait vanaf 2 maart 2023 in de bioscoop. 

Meer over