Broers Paul Walker als stand-in voor hun broer in Fast & Furious 7

Cody en Caleb, de broers van de overleden acteur Paul Walker helpen mee met de opnames van Fast & Furious 7. De acteur overleed terwijl de film nog niet af was.

Via Facebook laat Universal Pictures weten: “Paul had de meeste dramatische en actiescènes al opgenomen en het betreft wellicht het beste werk in zijn carrière. We zijn weer begonnen met de opnames en we heten Pauls broers Caleb en Cody welkom in onze familie. Zij helpen ons met het dichten van enkele gaatjes in de productie. Met hen erbij voelt het ook een klein beetje alsof Paul nog bij ons is.”

Ongeluk

Op 30 november 2013 kwam Walker (40) samen met een vriend om bij een auto-ongeluk in Los Angeles. Fast & Furious 7 waar de acteur een hoofdrol in vertolkte was toen nog niet in z'n geheel opgenomen.

Vervanging

Eerder werd al gemeld dat er vier acteurs geregeld waren die erg op Walker lijken. Met behulp van computer gegenereerd beeld zou het dan net lijken of Paul Walker in beeld verschijnt. Nu helpen dus ook de beide broers van de acteur mee met het afronden van de film.

TheWrap.com laat weten dat Caleb en Cody hun overleden broer niet zullen vervangen in de filmreeks.

Reageren