Bryan Cranston wordt Supermans grootste vijand

27 augustus 2013 09:58 | film | Door Televizier

Breaking Bad-ster Bryan Cranston zal naar verluidt de aartsvijand van Superman, Lex Luthor, spelen in de nieuwe film Man of Steel.

Een insider heeft aan Cosmic Book News laten weten dat Bryan Cranston is gecast voor de rol van Lex Luthor in de sequel van Man of Steel. Volgens het tijdschrift heeft de Breaking Bad-ster zelfs al een contract getekend bij Warner Bros.

Bryan Cranston als Lex Luthor

De insider laat weten dat Cranston perfect is voor de rol van Luthor. Ook Cranston zag de rol al langer zitten. Hij zei eerder dit jaar tegenover Metro.us: "Laat ze me maar bellen. Ik ben dol op Lex Luthor. Volgens mij is hij onbegrepen, hij is eigenlijk een heel lieve man."

Breaking Bad

Warner Bros zou de officiƫle aankondiging pas willen doen na de finale van de tv-serie Breaking Bad, waarin Cranston de rol van drugsbaron Walter White speelt. Op 29 september wordt de allerlaatste Breaking Bad uitgezonden in Amerika.

Ben Affleck

Bryan Cranston is niet de enige grote naam in de Man of Steel sequel. Eerder werd al bekendgemaakt dat Ben Affleck de rol van Batman op zich neemt. Henry Cavill speelt nogmaals de rol van Superman. De film Batman vs. Superman komt pas op 17 juli 2015 uit in de VS.

Meer over