Nog dit jaar

De cast van Ferry 2 is bekend en een belangrijke actrice ontbreekt

10 april 2024 10:26 | film | Door Irma Tomas

© Netflix
De tweede Ferry-film speelt zich af na het derde seizoen van Undercover en daarin leeft de ooit zo gevierde drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers) een teruggetrokken leven.

Ferry is ver weg van Brabant zonder zijn Daniëlle en zonder geld. Toch lijkt het best goed met hem te gaan, totdat zijn achternichtje, Jezebel van Kamp, hem om hulp vraagt.

Ferry heeft een geweten

Ferry weet dat één geheim nooit aan het licht mag komen: zijn betrokkenheid bij de moord op Jezebel’s vader, Jurgen. De inzet is hoog en de waarheid weegt zwaar op Ferry’s schouders. Hij krijgt ook voor het eerst last van zijn geweten. Al het geweld, verraad en de doden wegen zwaar. 

De cast

 

Naast hoofdrolspelers Frank Lammers en Huub Smit spelen ook Aiko Mila Beemsterboer, Tobias Kersloot, Marouane Meftah, Hamza Othman, Jonas Smulders, Kendrick Etmon en Charlie-Chan Dagelet een rol in deze nieuwe film. 

Elise Schaap

Een belangrijke actrice ontbreekt in het rijtje. Het ziet ernaar uit dat Elise Schaap toch echt niet te zien zal zijn in de nieuwe film en dat is hartstikke jammer want Elise was tot nu toe altijd een van de hoogtepunten in de serie en de film. Waarschijnlijk konden de schrijvers geen behoorlijk verhaallijn bedenken voor Daniëlle. 

Een releasedatum voor Ferry 2 is er nog niet maar we weten wel dat de film nog dit jaar op Netflix komt. 

Meer over