Na reünie

De cast van ZOOP ziet een nieuwe film wel zitten: ‘De deur staat zeker open’

15 juli 2023 10:00 | film | Door Janine van Rooden

© Independent Films
De reünie van ZOOP – die nu op Videoland te zien is – maakt bij de generatie van toen veel los. Er wordt door de fans dan ook vurig gehoopt op meer dan deze eenmalige terugkeer.

Volgens de castleden lijkt dat gelukkig niet uitgesloten, vertellen ze aan ons.

Juliette van Ardenne

Op de vraag of ZOOP: De Reünie naar meer smaakt heeft Juliette van Ardenne een duidelijk antwoord: “De deur staat zeker open.”

Ewout Genemans

Wie ook wel te spreken is over een vervolg - bijvoorbeeld in de vorm van een film - is Ewout Genemans. “Door deze reünie hebben we ons wel beseft hoe leuk het is om weer bij elkaar te komen. Als het ooit van een vervolg komt dan zou ik dat heel leuk vinden.”

Patrick Martens

Patrick Martens zou dan in ieder geval ook weer van de partij zijn. “Als ik nog een keer met deze club mensen een avontuur zou mogen beleven, zou ik dat wel heel leuk vinden.”

Nieuwe ZOOP-film?

Waar een eventuele nieuwe film over zou moeten gaan wordt nog even aan de verbeelding overgelaten. “We fantaseren daar wel eens over, maar er is nog niets concreet”, aldus Juliette.

ZOOP: De Reünie is vanaf nu te zien op Videoland. Alle afleveringen en films van de populaire jeugdserie zijn ook te bekijken bij de streamingdienst

Meer over