De top 5 Video on Demand van 18 september 2014

18 September 2014 12:35 | film | Door Televizier

Welke vijf films werden de afgelopen week het meest bekeken via Video On Demand? Televizier.nl neemt de lijst met je door, inclusief trailers.

1. The Book Thief  

De kleine Liesel wordt na de dood van haar jongere broertje door haar alleenstaande moeder achtergelaten bij kinderloze pleegouders. Ze kan niet lezen of schrijven, totdat haar nieuwe pleegvader haar dit leert. Te midden van de verschrikkingen van de oorlog verslindt Liesel daarop het ene boek na het andere. Ze “leent” de boeken bij de vrouw van de burgemeester. Op een dag bieden haar pleegouders onderdak aan een Joodse onderduiker... 

Bekijk de trailer van The Book Thief. 

2. Green Zone  

Enkele Amerikaanse militairen gaan onder leiding van Roy Miller (Matt Damon) in de Iraakse woestijn op zoek naar massavernietigingswapens nadat een CIA-agent hem een intrige onthult.Terwijl ze van het ene gevaar in het andere tuimelen, komt er heel wat geheime informatie aan het licht over de totstandkoming van de oorlog. Miller bekijkt de situatie nu vanuit een ander oogpunt en beseft dat het doel van de missie op de helling staat. 

Bekijk de trailer van Green Zone. 

3. Vampire Academy: Blood Sisters

Rose Hathaway is een Dhampir: half mens, half vampier. Daarnaast is ze ook beschermer van de Moroi, vredelievende sterfelijke vampiers die discreet in onze wereld leven. Haar taak is om de Moroi te beschermen tegen de bloeddorstige onsterfelijke vampiers, Strigoi genaamd. 

Bekijk de trailer van Vampire Academy: Blood Sisters.

4. Faces In The Crowd

Anna Marchant (Milla Jovovich) is lerares op een basisschool. Ze wordt aangevallen door een seriemoordenaar, die bekend staat als 'Tearjerk Jack'. Ze overleeft de aanval, maar houdt er de neurologische afwijking prosopagnosie aan over, daardoor kan ze geen gezichten meer herkennen. Ze is nu aangewezen op het herkennen van de stem van de ander. Samen met de rechercheur Kerrest probeert ze toch de identiteit van haar aanvaller te achterhalen. Ondertussen is de moordenaar vastberaden om Anna, een potentiële getuige, uit de weg te ruimen... 

Bekijk de trailer van Faces In The Crowd. 

5. August Osage County  

Beverly Weston is een aan drank verslaafde vader van een gezin. Nadat hij is verdwenen, komt de familie bij elkaar om moeder Violet (Meryl Streep) en dochter Ivy (Julianne Nicholson) te steunen. Hierbij komt allerlei oud en nieuw zeer tussen de familieleden bovendrijven. 

Bekijk de trailer van August Osage Country.

Meer over