De top 5 Video on Demand van 21 augustus 2014

Welke vijf films werden de afgelopen week het meest bekeken via Video On Demand? Televizier.nl neemt de lijst met je door, inclusief trailers. 

1 - Dom Hemmingway

Jude Law speelt Dom Hemmingway, een grappig, grofgebekt en vooral gevaarlijk individu. Na een gevangenisstraf van 12 jaar trekt Dom er met zijn partner Dickie (Richard E. Grant) op uit om zijn ouce baas Fontaine (Demian Birchir) te vinden. Dom draaide de bak in om hem te beschermen en wil nu zijn beloning opeisen. Dom probeert na een bijna-doodervaring zijn leven te beteren en zelfs het contact met zijn dochter te herstellen, maar de onderwereld laat hem niet zomaar los.

Trailer Don Hemmingway

2 - Baggage Claim

Vastbesloten om een verloofde te vinden voordat haar jongste zusje trouwt, gaat stewardess Montana Moore (Paula Patton) wanhopig op zoek naar de ware. Ze gebruikt haar baan om in 30 dagen de wereld over te vliegen in haar zoektocht naar de ideale man, en struikelt gaandeweg over ex-vriendjes en potentiele kandidaten. Zit de prins op het witte paard er eigenlijk wel tussen?

Trailer Baggage Claim

3 - Ride Along

Beveiligingsagent Ben (Kevin Hart) wil graag trouwen met zijn geliefde Angela (Tika Sumpter), maar dat ziet haar broer James (Ice Cube) niet zitten. Hij is politieagent en heeft geen hoge pet op van Ben. Om te bewijzen dat hij mans genoeg is, gaat Ben in op het aanbod van James één dag mee te draaien als agent. Hij heeft al snel spijt van die keuze.  

Trailer Ride Along

4 - Reasonable Doubt

Mitch (Dominic Cooper) is een talentvolle jonge strafpleiter. Een verkeerde inschatting na een avondje drinken dreigt zijn carrière in één klap te ruïneren. Dronken achter het stuur raakt hij een voetganger. Mitch schrikt zich lam en laat het slachtoffer bloedend op straat achter. De volgende dag ziet hij tot zijn verbijstering dat ene Clinton Davis (Samuel L. Jackson) is gearresteerd voor de dodelijke aanrijding. Hij kan diens onschuld niet bewijzen zonder zelf verdachte te worden, maar Mitch werpt zich wel op om Clinton vrij te krijgen. Als kort daarop een ernstig verminkt lijk opduikt en de verdenking op Clinton valt, slaat de twijfel echter toe. Is Clinton wel een man om los te laten lopen?

Trailer Reasonable Doubt

5 - Need for Speed

In Need for Speed heeft straatracer Tobey Marshall (Aaron Paul) maar één doel wanneer hij uit de gevangenis komt: wraak nemen op zijn ex-partner Dino Brewster (Dominic Cooper) dankzij wie hij onterecht achter de tralies belanddde. Wanneer Dino hoort van zijn plannen, besluit hij een hoog geldbedrag te zetten op het hoofd van Tobey. Met alle gevolgen van dien.

Trailer Need for Speed

Reageren