De top 5 Video on Demand van 4 september 2014

Welke vijf films werden de afgelopen week het meest bekeken via Video On Demand? Televizier.nl neemt de lijst met je door, inclusief trailers.

1. The Other Woman

Nadat een vrouw ontdekt dat haar vriendje getrouwd is, probeert ze haar leven opnieuw op de rails te krijgen. Maar wanneer ze per toeval zijn bedrogen echtgenote ontmoet, beseft ze dat ze veel gemeen hebben en haar gezworen vijand wordt haar beste vriendin. Wanneer nog een andere affaire aan het licht komt, besluiten de drie vrouwen samen te spannen om wraak te nemen op de leugenachtige overspelige echtgenoot.

Bekijk de trailer van The Other Woman.

2. Baggage Claim

Om te voorkomen dat ze de oudste en enige vrouw in haar hele familie is die nooit getrouwd is, besluit Montana aan een charme offensief van 30 dagen en 30.000 mijlen te beginnen om een potentiële huwelijkskandidaat te vinden. Wie zal ze kiezen? Damon Diesel, een P-Diddy wannabe; dominee Curtis P. Merewether, een predikant van het Grote Huis van Verlossing; Langston Jefferson Battle III, een pompeuze advocaat; of Quinton Jamison, een multimiljonair die 20 jaar ouder is?

Bekijk de trailer van Baggage Claim. 

3. Jarhead 2: Field of Fire

Getekend en gedesillusioneerd door de oorlog krijgt korporaal Chris Merriman de leiding over een eenheid, wier aankomende missie bestaat uit het bevoorraden van een afgelegen buitenpost aan de rand van een door de Taliban gecontroleerd gebied. Tijdens de rit door de vijandelijke provincie Helmand krijgen ze van een Navy SEAL een nieuwe missie: het helpen om een Afghaanse vrouw het land uit te krijgen. Zonder enige back-up moeten Merriman en zijn team de vrouw door het verscheurde land begeleiden. 

Bekijk de trailer van Field of Fire. 

4. 1: Life on The Limit

De film vertelt het verhaal van het gouden tijdperk van de Formule 1, toen de sport angstaanjagend gevaarlijk werd en de coureurs grote sterren waren met rauw talent. Echter, veel van hen betaalden de ultieme prijs. Het racen in een Formule 1-auto was nooit weggelegd voor de zwakkeren, maar in de late jaren '60 werden de motoren steeds groter en werden de auto's met grote vleugels uitgerust, waardoor ze ongelooflijk snel en gevaarlijk werden. Met behulp van zeldzame archiefbeelden en interviews beschrijft de film de spectaculaire geboorte van de grootste show op aarde: de Formule 1.

Bekijk de trailer van Life on The Limit.

5. Hartenstraat

De negen straatjes, die sinds de zeventiende eeuw de Amsterdamse grachten aan elkaar verbinden, zijn als een dorpje in de stad. 's Avonds het domein van de hipsters, overdag een winkelbuurt met hippe kledingzaken naast ouderwetse detailhandels. Iedereen kent elkaar, het is een mini maatschappij vol kleurrijke personages van alle leeftijden. In de Hartenstraat, letterlijk het hart van de negen straatjes, lijkt het plotseling minder gemoedelijk als de modieuze Katje een high fashion winkel opent. Ze ergert zich wild aan haar overbuurman Daan en zijn traiteurzaakje en hij kan haar snobistische gedrag totaal niet waarderen. Totdat ze elkaar online tegenkomen.

Bekijk de trailer van Hartenstraat.

Reageren