Met Eddie Murphy

De trailer van de Beverly Hills Cop: Axel Foley is gearriveerd

23 mei 2024 15:43 | film | Door Irma Tomas

© Netflix
Fans van de Beverly Hills Cop-films hadden na 29 jaar vast de moed opgegeven dat er nog een vervolg zou komen, maar na dertig jaar is het dan eindelijk zover. Beverly Hills Cop: Axel Foley staat vanaf 3 juli op Netflix en de eerste trailer staat online.
Dat zou dan dertig jaar zijn na voorganger Beverly Hills Cop 3. De eerste twee films dateren respectievelijk uit 1985 en 1987. Al sinds 2015 wordt er gepraat over een nieuwe Beverly Hills Cop-film maar pas sinds Netflix het project overnam, kwam er lekker de vaart in. 

Terug naar Beverly Hills

In de nieuwe film keert rechercheur Axel Foley terug naar Beverly Hills wanneer hij een telefoontje ontvangt van een oude vriend die waarschuwt dat het leven van Axels dochter Jane gevaar loopt. Axel gaat samen met Jane en oude maatjes Billy Rosewood en Taggart aan de slag om een complot tussen drugskartels te ontrafelen. 

Judge Reinhold

Behalve de 63-jarige Eddie Murphy (die er nog steeds verdraaid goed uitziet) keert ook Judge Reinhold terug als rechercheur Billy Rosewood. Net als John Ahston als sergeant Taggart. Nieuw zijn Paul Reiser, Joseph Gordon-Levitt, Kevin Bacon en Taylour Paige als dochter Jane.

En hier is de trailer:

Meer over