Definitely, maybe

Reclameman Will Hayes zit midden in een scheiding wanneer zijn elfjarige dochter Maya hem vraagt hoe hij haar moeder heeft ontmoet. Ryan besluit haar een verhaal te vertellen over de drie belangrijkste vrouwen in zijn leven, zodat zij kan raden wie zijn vrouw en haar moeder werd.

GENRE
Romantische komedie

REGIE
Adam Brooks

MET
Ryan Reynolds, Abigail Breslin, Elizabeth Banks, Isla Fisher, Rachel Weisz e.a.

VERHAAL
Reclameman Will Hayes (Ryan Reynolds) zit midden in een scheiding wanneer zijn elfjarige dochter Maya (Abigail Breslin) hem vraagt hoe hij haar moeder heeft ontmoet. Ryan besluit haar een verhaal te vertellen over de drie belangrijkste vrouwen in zijn leven, zodat zij kan raden wie zijn vrouw en haar moeder werd. De film laat in flashbacks zien dat Will in 1992 zijn verloofde Emily (Elizabeth Banks) achterlaat en naar New York vertrekt om te helpen bij de campagne van Bill Clinton. Daar ontmoet hij de lieve April (Isla Fisher) en de wilde Summer (Rachel Weisz).

OORDEEL
Een feelgoodkomedie met wat verrassende wendingen. De film moet het een beetje van de charme van Ryan Reynolds hebben, maar vooral van het goede spel van de drie hoofdrolspeelsters en de schattige Abigail Fisher. Met een leuke bijrol van Kevin Kline als overspelige professor.

EXTRA'S
Commentaar van regisseur en Ryan Reynolds, een making of en verwijderde scènes.

NU te huur en te koop

Bekijk hier de trailer:

Reageren