Kiezen

Deze bioscoopfilms kun je vanwege het coronavirus nu al thuis zien!

20 maart 2020 16:38 | film | Door Jacob-Jan van de Groep

© Screenshot YouTube
Omdat alle horecagelegenheden vanwege het coronavirus dicht zijn, is het ook niet mogelijk om naar de bioscoop te gaan. Pathé Thuis speelt daar handig op in door een aantal films die eigenlijk nog in de bioscoop moeten draaien naar je huiskamer te halen.

Aan het aanbod van Pathé Thuis zijn Guns Akimbo, Emma en The Invisible Man toegevoegd. Deze drie blockbusters zou je dus eigenlijk alleen nog maar in het Pathé Thuis-filiaal in jouw buurt kunnen bekijken, maar vanwege het coronavirus zijn ze nu al beschikbaar.

Guns Akimbo – vanaf 4,99 euro 

Miles (Daniel Radcliffe) is een videogame-ontwikkelaar. Hij belandt onbedoeld in een illegaal spel op leven en dood. Zijn strijd is via een livestream te volgen en Miles doet alles om zich uit zijn benarde positie te redden. 

Emma – vanaf 17,99 euro 

In deze twee uur durende komedie draait het om Emma (Anya Taylor-Joy). Zij is knap, slim en heeft het talent om singles aan elkaar te koppelen. Als ze daar te druk mee is, loopt ze bijna haar eigen prins op het witte paard mis. 

The Invisible Man - vanaf 17,99 euro

Deze spannende thriller draait om Cecilia Kass (Elisabeth Moss), die nadat haar ex-man zelfmoord heeft gepleegd een fortuin van vijf miljoen dollar erft. So far so good, totdat ze in haar eigen huis wordt lastiggevallen en bedreigd. Het lijkt er dan ook op dat haar ex zijn dood in scène heeft gezet en uit is op wraak. 

Weten wat je nog meer on demand kunt kijken? Check Guidinc.nl, de nieuwe online streaminggids.

Meer over