Huisvrouwen Bestaan Niet

Deze romkoms zendt RTL 4 uit tussen kerst en oud en nieuw

10 november 2021 16:40 | film | Door Irma Tomas

De dagen tussen kerst en oud en nieuw zijn perfect om zwijmelend op de bank door te brengen kijkend naar romantische komedies. RTL 4 bedient ons op onze wenken. 

De zender heeft de volgende films gepland in de laatste week van het jaar. 

All You Need Is Love – De Film

Maarten ter Horst, presentator van All You Need Is Love, verdwijnt vlak voor de uitzending van de befaamde kerstspecial. Hij vlucht zonder dat zijn redactie het weet naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav zoekt wanhopig naar een nieuwe host. Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond. Lukt het om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en geliefden te herenigen?

Maandag 27 december 22:00

Huisvrouwen Bestaan Niet 2

In de tv-première van Huisvrouwen Bestaan Niet 2 wordt Gijsje met haar neus op de feiten gedrukt en probeert alles in balans te krijgen. Marjolein wordt opeens wel erg met zichzelf geconfronteerd en beseft dat ze behoorlijk aan het inkakken is. Moeder Loes raakt helemaal in de ban van life coach Bernd en probeert haar dochters ook van zijn idealen te overtuigen, maar hier zitten de meiden totaal niet op te wachten.

Woensdag 29 december 20:30 uur

F*ck De Liefde

Lisa zit midden in een scheiding met Jack en zit er even helemaal doorheen. Lisa's vriendinnen besluiten haar als afleiding mee te nemen naar Curaçao. De eerste dagen op het zonnige eiland lopen stroef voor Lisa, totdat ze de charmante wereldreiziger Jim ontmoet. De wispelturige Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt zo in bed met de verleidelijke Cindy. De vraag is: wie overleeft de liefde?

Woensdag 29 december 22:30 uur

 

Meer over