Divorce-film blijft onzeker

25 januari 2017 10:16 | film | Door Televizier

We moeten het al een jaar doen zonder player Boudewijn, knuffelbeer David en goede sul Joris. Al gauw werd gesproken van een mogelijke film. Maar komt die er nou of niet?

Hoofdrolspeler Dirk Zeelenberg zei dinsdag op Radio 10 dat een vervolg in de bioscoop van de hitserie Divorce onzeker blijft. “Het laatste dat ik weet is dat men broedt op een idee, maar daar doen ze wel vrij lang over. Het momentum lijkt me inmiddels een beetje weg.” 

Vervolgfilm

Al een jaar wordt over een vervolgfilm gesproken. Volgens de acteurs zouden al verschillende gesprekken hebben plaatsgevonden, maar de producent ontkent dit. Al is het momentum misschien een beetje weg, Zeelenberg staat nog steeds open voor een film. “Ik merk dat er ontzettend veel mensen zijn die Divorce missen en er echt op zitten te wachten.”

Verhaal

De serie, bedacht door Linda de Mol, draait om drie gescheiden mannen die samen in een grote villa wonen. Acteurs Dirk Zeelenberg (David Mendelbauw), Jeroen Spitzenberger (Boudewijn Schaeffer) en Waldemar Torenstra (Joris Hulskamp) vertolken de hoofdrollen.

Kijkcijfers

In november 2016 besloot Talpa, ondanks het succes, om na vier seizoenen Divorce te stoppen. Mogelijk dat het vermeende divagedrag van Zeelenberg hierin een rol speelde. De geruchten gingen dat hij meerdere keren te laat op de set kwam. De serie zorgde jarenlang voor hoge kijkcijfers op RTL4. De laatste aflevering werd door 2,4 miljoen mensen bekeken.

Meer over